Notice: Undefined variable: adscontent in /home/raso3403/public_html/galeriile-samira.ro/plugins/content/Adsense.php on line 517
Sergiu Nicolaescu Ringul film
Vineri, 14 Decembrie 2012 00:00

Sergiu Nicolaescu, Ringul, film

 

“Ringul” este un film romanesc din 1984, regizat de Sergiu Nicolaescu. “Ringul” este unul din filmele cele mai indraznete ale lui Sergiu Nicolaescu, cu scene de box spectaculoase si cu un final dur, dar eliberator.

 

Acest film prezinta drama lui Andrei, un fost detinut roman intr-un lagar nazist din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial care fusese transformat in ”sac de antrenament” viu al ofiterului Adolf Gebauer. Devenit dupa ani sofer international de TIR, el ajunge la Berlin si isi reintalneste tortionarul boxand intr-un balci. Dorind sa-si ia revansa, Andrei se lupta in ring pe viata si pe moarte cu fostul ofiter nazist, acesta din urma murind in ring.

 

Andrei (Sergiu Nicolaescu) este acum sofer de TIR, dar cu ocazia unei calatorii in Germania el redevine pentru o noapte boxeur la categoria semigrea. Impreuna cu fostul sau antrenor, Tom (Marin Moraru), el reuseste sa incheie definitiv unul dintre cele mai tragice capitole ale vietii sale, cel in care nu era decit un detinut intr-un lagar nazist.
 

Rolurile principale sunt interpretate de Marin Moraru, Sergiu Nicolaescu, Letitia Gabrielli, Vasile Boghița, Marian Culiniac, Karl Michael Vogler si Constantin Brinzea.

 

 

Addthis

Articole asemanatoare relatate:
Articole asemanatoare mai vechi:

 

themesclub.com cms Joomla template
Copyright © 2012 Cunoastere, relaxare, divertisment, placere    
Informatiile de pe acest site nu pot fi preluate decat cu precizarea corecta a sursei.