Notice: Undefined variable: adscontent in /home/raso3403/public_html/galeriile-samira.ro/plugins/content/Adsense.php on line 510
Sergiu Nicolaescu Intalnirea film
Miercuri, 02 Ianuarie 2013 00:00

Sergiu Nicolaescu, Intalnirea, film

“Intalnirea” este un film romanesc din 1982, regizat de Sergiu Nicolaescu. Subiectul filmului este reprezentat de sabotarea unui cargou german care transporta arme pe Marea Neagra si incarcarea armelor pe trei salupe care trebuiau sa treaca pe Dunare.

 

In acest sens, cele doua posturi de paza nemtesti de pe ambele maluri ale canalului Sfantu Gheorghe urmeaza a fi atacate de doua persoane care nu se cunosc intre ele. In acea perioada, in satul pescaresc din Delta Dunarii apar trei straini: un colonel roman, un sculptor care fugea de lume și o tanara femeie. O relatie de dragoste se infiripa intre sculptor si femeie. Deoarece niciunul dintre cei trei nu stie prea multe lucruri despre ceilalti doi, relatiile dintre ei sunt marcate de suspiciune.

 

Rolurile principale sunt interpretate de Ovidiu-Iuliu Moldovan, Ioana Pavelescu, Sergiu Nicolaescu, Vladimir Gaitan si Colea Rautu.

 

 

Addthis
 

themesclub.com cms Joomla template
Copyright © 2012 Cunoastere, relaxare, divertisment, placere    
Informatiile de pe acest site nu pot fi preluate decat cu precizarea corecta a sursei.